| Форма входа |
|
Каталог свадебных услуг
|
Ведущий; конферансье; тамада. Проведение праздников в Днерпопетровске 6 | Кондитерские изделия. Торты, караваи и другая выпечка Днепропетровска. 5 | Визаж, причёска, маникюр. Мастера и салоны Днепропетровска. 11 | Автомобили. Лимузины, вип-класс, бизнесс-класс, кареты в Днепропетровске. 7 | Агентства, креатив-студии, арт-объединения Днепропетровска. 4 | Свадебные салоны, мастерские и портные Днепропетровска. 10 | Банкетные залы. Кафе, рестораны, кейтеринг в Днепропетровске. 6 | Видеографы. Свадебное и праздничное видео Днепропетровска. 19 | Декор: шарики, флористика. Дизайн интерьера. 13 | Фотографы. Свадебные и праздничные фотографы Днепропетровска. 28 | Шоу-программа. Днепропетровские коллективы. 12 | Иные услуги для праздников и свадеб 16 |
|
|
 |
|
| Вінчання Анастасії та Олександра 16 липня 2010 року |
| Настуня | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 21:36 | Сообщение # 1 |
 богема форума
Награды: 1
Статус: Offline
| При підготовці до весілля я задумувалась над тим, "що робить наречена в день перед весіллям"? Я зустрічала гостей з боку нареченого, накривали на стіл, а потім всі перезнайомилися. Спочатку приїхав наш дружок. І з порогу почав віджигати по повній - настрій покращився. Поки Саша поїхав зустрічати всоїх рідних, ми з дружком відкрили пляшку коньяку і випили "по-чуть-чуть" (я взагалі не сп"яніла , нервове напруження дало про себе знати). Коли всі-всі з"їхалися (мій папа не приїхав ) ми сіли за стіл і просиділи за ним до 21.30. Уклали гостей ближче до 23.30. Вирішили втавати о 5.45. Думаю: "Не засну ." А нічого подібного! Спала! Саша встав о 5.00, ну і мені довелося вставати, бо він сильно "топав" . На 6.15 прийшла візажист-перукар. Дотримуючись поради vitalinkи, я старалася не акцентувати увагу на тому, що саме я наречена. Мама вже зробила зачіску і готувала сніданок, їй супер активно допамагав Саша . Близько 7.00 прикинулися гості. І ПОЧАЛОСЯ!!!!!!!! Шум-гам-тарарам!!!!! На 9.00 я була з макіяжем і зачіскою, але не одягнута. Приїхали фотографи і відограф. Почали готуватися. А я бігаю в фаті і з бутером (бо снідали всі крім мене). Треба одягатися! А сукню вміє правильно на мене одягати лише Саша!!!!!!!!!!! А він зайнятий!!!!!!!!!! Стою в фаті та білизні! КРАСУНЯ! Зайшов Саша, одяг на мене плаття, застібнув, зашнурував. Одягяла панчохи вже під спалахи фото- та відеокамер
|
| |
| | |
| atabota | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 21:42 | Сообщение # 2 |
 душа компании
Награды: 0
| Настуня, ура-а-а, дождались рассказа :-)) Читаю, прямо как художественное произведение с таким юмором, описание размышлений и переживаний - просто одно удовольстве читать :-)) ждем-с продолжения :-)))
|
| |
| | |
| Настуня | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 22:12 | Сообщение # 3 |
 богема форума
| І почалася фотосесія. Це супер-пупер! В цей час приїхали решта гостей і дружок з дружкою. Почали фотосесить з ними! (Для інформації -дружка двоюрідна сестра Ларочка, дружок - одногрупник Паша). І якось різко, хтось командує виходьте! Машина прикрашена, час піджимає! І ми виходимо! Нас посипають. P.S.: Фото незавжди якісні.  Добавлено (19.07.2010, 21:48) --------------------------------------------- Вийшли на двір, а я нікого зі своїх родичів спізнати не можу, як в тумані . А тут стоїть .........вона........ АУДІ......... (ми машину до цього не бачили, моя тьотя за неї домовлялась)....... щей блакитного кольору, прямо під колір моїх очей ............... Я розтанула. Всередині шкіряний салон, кондиціонер і суперводій!  Добавлено (19.07.2010, 21:58) --------------------------------------------- Поїхали. По дорозі заїхали за квітами. Вінчання на 11.00. Приїхали 10.50. Дружок пішов все готувати. А ми чекали. Ми внутрішньо зібралися. Почувалася спокійно, але внутрішнє напруження у нас обох було досить сильне. Моя хрещена давала настанови. Ми направились до входу в церкву. P.S.: Тут потрібно відступити від розповіді і зауважити, щоб обирали ми не церкву, а батюшку. Отець Ярослав дуже душевна, щира і відкрита людина. Він нас сповідував і причащав, давав настанови на подружнє життя. Але вінчав нас інший батюшка. Добавлено (19.07.2010, 22:05) --------------------------------------------- Обряд для мене пройшов за одну мить. Наш дружок підказував, що нам робити і за чим. Говорив: "Приготуйтесь, зараз йдете на рушник; будуть зв"язувати руки; Одягати вінці; Ходити навколо аналоя і т.п.". Батюшка свої дії коментував і все пояснював.  Добавлено (19.07.2010, 22:12) ---------------------------------------------
|
| |
| | |
| nastjav | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 22:13 | Сообщение # 4 |
 душа компании
| Настуня, Так интересно)))) такой рассказ - душевный))) А ви така красуня!!!!!!! Такое платье элегантное!!!!!!!!!!! Супер!!! Еще раз поздравляю!!!!!!!!1
|
| |
| | |
| Настуня | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 22:31 | Сообщение # 5 |
 богема форума
| atabota, nastjav, дякую  Добавлено (19.07.2010, 22:20) --------------------------------------------- Після вінчання поїхали на фотосесію. Це ми ніби їдемо. Добавлено (19.07.2010, 22:27) --------------------------------------------- Перша зупинка готель "Дружба". Ми там за тиждень до весілля зняли номер для молодят. Нам його ще й прикрасили. Приїхали. Адміністратор привітала нас і сказала, що ми можемо фотографуватися на всій території готелю. Ми почали з нашого номеру. У нас фотографи і відеографи молоді, прикольні. То ж було весело. Саша заніс мене на руках до номеру і по вказівці фотографа кинув на ліжко. Зробили три дублі . Потім дружок по черзі кидав на ліжко, то дружку, то мою рідну сестру Машу. Робили романтичні і прикольні фото!  Добавлено (19.07.2010, 22:31) ---------------------------------------------
|
| |
| | |
| atabota | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 22:32 | Сообщение # 6 |
 душа компании
| Настуня, платье шикарно смотрится, диадемка красивая, муж очень элегантен, у машины действительно очень красивый цвет :-)) все очень красиво! и платье у дружки понравилось :-)) умнички, думаю, что все получилось, так как хотели!!! И фотосессию начали с главного :-)))
Сообщение отредактировал atabota - Понедельник, 19.07.2010, 22:34 |
| |
| | |
| Настуня | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 22:48 | Сообщение # 7 |
 богема форума
| Згодом перемістились в хол готлю. Добавлено (19.07.2010, 22:39) --------------------------------------------- Після холу фоткались ще по готелю, але найприкольнішою була фотосесія на футбольному полі. Дружка і дружком активно ганяли м"яч. У Ларочки підбори були величезні, але вона бігала у них як лань . Паша футболіст, ще й нападаючий, то лупив м"ячем по воротах НОРМ! Саша був голкіпер, а ми з Ларою в стінці стояли Добавлено (19.07.2010, 22:42) --------------------------------------------- А це я готуюсь до голу Добавлено (19.07.2010, 22:43) --------------------------------------------- Фото завершення "матчу". Добавлено (19.07.2010, 22:48) --------------------------------------------- Потім поїхали шукати поле з соняшниками. Знайшли! Пофоткались там. Фото з авто. Поки ми фоткались на трасі, проїжджаючі авто нам сигналили, водії щось кричали, махали руками! Ми махали їм у відповідь! Особливо голосно сигналили фури!!! Це наші незамінні помічники, які не лише виглядали прекрасно, але й виконували свої обов"язки помічників! Дружок і дружка були у нас СУПЕРООООООВІ!!!!!!!
Сообщение отредактировал Настуня - Понедельник, 19.07.2010, 22:58 |
| |
| | |
| svr | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 22:53 | Сообщение # 8 |
 элита форума
| ПОЗДРАВЛЯЮ ОТ ДУШИ!!! Рассказик очень душевный, даже забавный! Ты такая сказочкая, принцесса прям!Такая милашка и муж такой элегантный!Фотки вообще СУПЕР! Счастья вам и большой неугосающей любви!Берегите друг друга!Живите счастливо!
|
| |
| | |
| Настуня | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 23:17 | Сообщение # 9 |
 богема форума
| svr, ДЯКУЮ!!!!!!!!! Мені дужееееее приємно!!!!!!!!  Добавлено (19.07.2010, 23:04) --------------------------------------------- В кафе ми спізнились на 30 хв. Коли під"їхали і почали чекати, щоб авто з фотографом нас обігнало пішов ДОЩ! Було приємно! Ми станцювали наш перший танець на одному диханні. Навіть не встигли злякатись, що щось забудемо. (Хоча ми останній раз тренувались на футбольному полі готелю).  Добавлено (19.07.2010, 23:17) --------------------------------------------- Танцювали під вальс з м/ф "Анастасія".
|
| |
| | |
| SP_Студия | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 23:43 | Сообщение # 10 |
 элита форума
| Настуня, Спасибо за рассказ, душевно:-)
Видеограф. Покажите своим детям видео, с молодыми и красивыми родителями:-) http://spstudio.com.ua
|
| |
| | |
| maluk | Дата: Вторник, 20.07.2010, 00:19 | Сообщение # 11 |
 элита форума
| Настуня, и мы поздравляем!!!! такой рассказ-сказка про принцессу! молодцы! все очень красиво!
|
| |
| | |
| Настуня | Дата: Вторник, 20.07.2010, 00:29 | Сообщение # 12 |
 богема форума
| SP_Студия, дякую! Quote (maluk) Настуня, и мы поздравляем!!!! Пасібулі!
|
| |
| | |
| Geine | Дата: Вторник, 20.07.2010, 02:23 | Сообщение # 13 |
 Потрясающий расказчик
| Настуня, ты ПРЕКРАСНА, завораживающий рассказ, читала и улыбка не сходила с лица. Твой образ ШИКАРНЫЙ, настоящая принцесса. Еще раз ПОЗДРАВЛЯЮ
|
| |
| | | | |
| Настуня | Дата: Вторник, 20.07.2010, 09:49 | Сообщение # 15 |
 богема форума
| Geine, Sweety, дякусікулі!
|
| |
| |
| |